El Vila-real B recupera el lideratge

El filial groguet ha vençut l'UCAM Múrcia per 2-1, amb gols de Lozano i Collado

Pacheco, en una acció del partit
Pacheco, en una acció del partit / Vila-real CF

El Vila-real B ha guanyat l'UCAM Múrcia a la Ciutat Esportiva (2-1) i torna a situar-se líder del grup segon de Primera RFEF. Un gol de Diego Collado a les acaballes del partit ha donat els tres punts a l'equip que entrena Miguel Álvarez.

El filial groguet ha aconseguit avançar-se en la primera part gràcies a un gol de Lozano en el minut 22, però els murcians han empatat el duel en la represa. La insistència del Vila-real B s'ha vist recompensada en el minut 83, quan Collado ha marcat el segon i definitiu gol, que ha donat el triomf als locals.

Amb 34 punts, els de Miguel Álvarez tornen al primer lloc a expenses del que faça l'Albacete aquesta jornada, tot i que els groguets tenen un partit pendent, el derbi que han de jugar contra el Castelló al gener.

L'Alcoià es distrau amb la Copa (1-0)

L'equip de Vicente Parras no és capaç d'abstraure's del rebombori que suposa eliminar de la Copa al Llevant i emparellar-se en la pròxima eliminatòria contra el del Reial Madrid i ho ha tornat a demostrar en la competició lliguera, en la qual ha encaixat la tercera derrota seguida.

En la visita al Linense, l'Alcoià ha perdut per un solitari gol d'Aly Coulibaly, al minut 70 de partit. Els del Collao van tancar el mes de novembre amb una ratxa de huit jornades sumant que els va portar fins a la quarta plaça de la taula, però des d'aleshores no han pogut sumar cap altre punt, un fet que els ha fet caure fins a mitjan classificació.

Segona derrota seguida del Castelló

Després d'encadenar deu jornades consecutives sense perdre, el Castelló ha patit dues desfetes en els dos últims partits en Primera RFEF. Els alb-i-negres han perdut a Castàlia 0-1 contra el Sabadell, un dels equips de la part baixa de la taula. Un gol de Jacobo de penal ha sigut suficient perquè els catalans s'enduguen els tres punts.

Aquesta derrota deixa els orelluts fora dels llocs que donen accés a disputar el play-off d'ascens a Segona Divisió, encara que tenen un partit menys que els seus rivals. L'equip de Sergi Escobar té pendent el derbi contra el Vila-real B, que es disputarà al gener.