Els valencians Gayà, Ferran Torres, Pau Torres i Grimaldo, en la convocatòria de la selecció

El combinat s'enfrontarà a Xipre i Geòrgia per a certificar la primera posició del grup de classificació per a l'Eurocopa

Convocatòria de la selecció espanyola de futbol per a jugar contra Xipre i Geòrgia
Convocatòria de la selecció espanyola de futbol per a jugar contra Xipre i Geòrgia

La selecció espanyola de futbol s'enfrontarà en els pròxims dies a Xipre i Geòrgia en els últims partits de la fase de grups de classificació per a l'Eurocopa 2024 d'Alemanya. Un torneig per al qual ja està classificat, però en el qual encara està per decidir si serà primera de grup i cap de sèrie.

Luis de la Fuente ha donat a conéixer la convocatòria per a aquests partits. Un combinat en què hi haurà fins a quatre valencians. D'una banda, per la tornada de José Luis Gayà. El valencianista ha recuperat el seu millor nivell i aquest és el gran premi. També els dos Torres: Ferran i Pau ja són fixes i tornaran a estar amb la selecció. Una de les grans novetats de la convocatòria és Alejandro Grimaldo. El valencià, lateral del Bayer Leverkusen i líder de la Bundesliga, s'estrena en una convocatòria als 28 anys.

A més, de la Fuente també ha introduït tres cares noves més en la convocatòria. D'una banda, el porter de la Reial Societat, Álex Remiro, que substitueix Kepa, lesionat. També el jugador de l'Atlètic de Madrid, Rodrigo Riquelme, que enguany ja ha disputat dotze partits, amb dos gols. L'última sorpresa és la d'Aleix Garcia. El jugador del Girona rep el premi a la gran temporada no només individual, sinó del conjunt, que marxa primer en la classificació de la Lliga.

També et pot interessar

stats