El valencianisme es manifesta contra Meriton al crit de "Lim Go Home"

Segons la policia local de València, més de 15.000 persones han secundat la protesta

La manifestació ha acabat a Mestalla, on s'ha llegit un manifest en diversos idiomes / À Punt Esports

Aquest dissabte el valencianisme ha tornat a eixir al carrer per a mostrar la indignació amb la gestió de Meriton en el club. La manifestació, amb el lema "Per la dignitat del València CF: Lim, go home", ha començat al passeig de l'Albereda i ha arribat al Mestalla, on s'ha llegit un manifest en cinc idiomes amb l'objectiu que s'escoltara arreu del món. Precisament un dia abans de la protesta, el València va sol·licitar una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, en què li proposarà reprendre les obres del nou Mestalla a l'estiu de 2022.

Aquesta és la segona manifestació unitària contra Lim, després de la que va tindre lloc al maig, i en què van participar vora 8.000 persones. L'objectiu dels impulsors, entre els quals estan diversos col·lectius com l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Llibertad VCF, De Torino a Mestalla, It Must Be Love 86, VCF Sud, Ciberche, Últimes Vesprades a Mestalla i Viachers VCF, era superar la xifra d'assistents de la protesta anterior. Un repte que s'ha aconseguit, ja que la Policia Local de València estima una assistència de més de 15.000 manifestants.

Exfutbolistes i cares conegudes de la cultura, com ara Santiago Cañizares, Fabián Ayala, Ferran Gadea i Enrique Arce, s'han sumat a la gran mobilització contra la gestió de Peter Lim. A més d'aquesta manifestació, Llibertad VCF ha tornat a convocar una protesta contra l'empresari singapurés en el minut 19 del partit contra l'Elx, com va fer en els dos últims duels de l'equip al Mestalla.

També et pot interessar

stats