Juan Martín Queralt: "Dissabte hauria de ser un dia històric per al València"

El president de la plataforma De Torino a Mestalla ha parlat per a les càmeres d'À Punt Mèdia

Martín Queralt anima el valencianisme a acudir en massa a la manifestació

Dissabte pot ser un dia molt important per al València CF. No parlem del partit de Lliga contra l'Elx, sinó per la manifestació que tindrà lloc contra la gestió del club per part de Meriton i de Peter Lim.

Una manifestació que pretén agrupar les principals plataformes opositores per a tractar de fer una mena de mesura de pressió i que el magnat de Singapur faça marxa arrere en els seus plans amb el club de Mestalla.

Sobre la manifestació hem parlat amb el president de la plataforma De Torino a Mestalla, Juan Martín Queralt, qui creu que dissabte ha de ser un dia històric per al club. "M'il·lusiona el fet que hi puga haver una resposta molt considerable, no una resposta del valencianisme, sinó del valencià en el seu conjunt", assegura Queralt i matisa que "tenim la possibilitat de pegar un colp damunt de la taula i fer pressió a la propietat del València".

En cas d'eixir com vol, Juan Martín Queralt s'atreveix a determinar com ha de ser l'etapa postmanifestació, que considera que ha de tindre dues característiques bàsiques. D'una banda, concreta que s'han d'habilitar els ninxos econòmics perquè el València puga ser una societat anònima amb majoria qualificada valencianista i, d'altra, demana que no es torne a trencar el club, ni que es privatitze i, sobretot, que no tornen a haver-hi lluites de poder.

El 'bunyol' que tenim a l'entrada de València és un testimoni invariable d'un fracàs col·lectiu

Sobre el nou Mestalla, Juan Martín Queralt considera que els diners que arribaran del fons CVC s'han d'utilitzar, "fonamentalment", per a acabar l'estadi, i sentencia que aquest "bunyol" que tenim a l'entrada de la ciutat de València "és un testimoni invariable d'un fracàs col·lectiu".

També et pot interessar

stats