El València i el Llevant es queden a mitges: empat insuficient a Mestalla (1-1)

Els de Lisci no han pogut aprofitar la superioritat numèrica per l'expulsió de Gayà, que just abans havia assistit Hugo Duro per a avançar els blanc-i-negres

Dani Gómez i Gabriel Paulista lluiten per una pilota
Dani Gómez i Gabriel Paulista lluiten per una pilota / Kai Forsterling (Efe)

El València i el Llevant han empatat en el derbi de la segona volta, disputat a l'estadi de Mestalla, un resultat insatisfactori per als dos equips, tenint en compte les seues aspiracions en la Lliga: arribar a Europa i no descendir, respectivament.

L'equip de Bordalás, ja quasi sense possibilitats europees, buscava redimir-se de la derrota en la final de la Copa del Rei. Un dels al·licients del duel era saber si els d'Alescio Lisci eren capaços de guanyar a Mestalla per primera vegada mentre que el València volia guanyar, també per primera vegada, al seu veí dues vegades en una mateixa lliga.

La primera part ha estat marcada pel gol d'Hugo Duro a la mitja hora de joc i la immediata expulsió de Gayà per una agressió que només l'àrbitre ha vist després de consultar el VAR. En la segona part, i amb el València replegat per a eixir al contraatac, el Llevant s'ha apoderat de la pilota, però sense claredat de cara a porta.

Fruit del domini granota ha arribat el gol de l'empat a deu minuts del final, obra d'Óscar Duarte, que ha cabotejat un centre des de la dreta. El marcador no ha tornat a canviar i deixa un resultat que no satisfà a ningú, ja que el València no aprofita la derrota del Vila-real a Mendizorrotza i el Llevant torna a ser el cuer de la Primera Divisió.

També et pot interessar

stats