L'Alabés aprofita la distracció del Vila-real (2-1)

L'equip groguet, amb el cap en la Champions, es complica les possibilitats de jugar a Europa la temporada que ve

Lo Celso, en una acció del partit
Lo Celso, en una acció del partit / David Aguilar (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
29 d'abril 2022 - 18:18 Actualitzat: 30 d'abril 2022 - 16:02

Un Vila-real despistat, més pendent de la tornada de les semifinals de la Champions League que de la Lliga, ha perdut per 2-1 contra l'Alabés i es complica les possibilitats de jugar a Europa la temporada que ve. Dues errades defensives en la primera part han posat el partit molt costera amunt per als groguets, que, tot i la reacció de la segona part, no han pogut traure res positiu de Mendizorrotza.

Unai Emery ha tornat a fer rotacions pensant en el partit de dimarts contra el Liverpool. Només Pau, Parejo i Samu han repetit en l'onze respecte a Anfield. El Vila-real ha eixit adormit i l'Alabés li ho ha fet pagar car. Laguardia, en el minut 4, ha avançat els locals davant de la passivitat grogueta en una treta des del cantó. Una nova errada defensiva, en aquest cas d'Aurier, ha suposat el segon gol dels vitorians, obra d'Escalante. Màxima efectivitat per als bascos en la primera part: 2-0, amb dos llançaments entre els tres pals, tot i el domini groguet.

Emery ha tractat de canviar la dinàmica del partit amb l'entrada de Lo Celso i Foyth per Parejo i Pau. I no han pogut començar millor les coses, ja que Samu ha retallat distàncies en el minut 47 després de culminar una acció personal i amb l'ajuda d'un poc afortunat Pacheco. El gol ha animat els groguets, que han tingut diverses ocasions per a empatar i fins i tot per a guanyar el duel. Trigueros i Alcácer han obligat Pacheco a lluir-se.

Els tres punts s'han quedat a Vitòria i el Vila-real desaprofita una gran ocasió de caçar la Reial Societat en el sisé lloc, en la lluita per entrar en l'Europa League. El seté lloc que ocupa actualment l'equip d'Emery dona accés a la Conference League, però l'Athletic, huité, pot acabar la jornada a només un punt dels groguets.

També et pot interessar

stats