El València CF renova Mamardashvili fins al 2027

El club blinda el jugador amb 100 milions de clàusula davant del possible interés d'altres clubs d'Europa

El València renova a Giorgi Mamardashvili
El València CF renova Giorgi Mamardashvili

El València CF ha fet oficial la renovació de Giorgi Mamardashvili fins a juny del 2027. D'aquesta manera, el club s'assegura la continuïtat del porter, un fix a la fi de la temporada passada amb Bordalás i sobretot en l'inici d'aquesta, ja sense Cillessen en la plantilla.

El georgià, a punt de fer 22 anys, ha vist com la seua carrera s'ha disparat en els últims mesos. De fet, el seu valor de mercat segons Transfermarkt ha augmentat fins a deu milions d'euros, el doble des de l'inici d'any.

Enguany, el porter d'1,97 d'altura ha jugat sis partits de Lliga, en els quals ha encaixat cinc gols i on ha deixat la porteria a zero en dues ocasions. En total, Mamardashvili ha disputat 27 partits amb el València CF, que li han servit per a consolidar-se com un dels millors de la Lliga i amb un gran potencial.

Aquesta renovació, amb una clàusula de 100 milions d'euros, serveix al club per a blindar-lo de l'interés d'altres clubs europeus que hauran de rascar-se la butxaca en cas de voler obtindre els serveis del georgià.

També et pot interessar

stats