El València denuncia discriminació després de l'anul·lació de la sanció per racisme a l'Atlètic de Madrid

El director corporatiu de l'entitat, Javier Solís, critica el greuge comparatiu del Comité d'Apel·lació de la RFEF que va tancar part de Mestalla durant tres partits pel cas Vinicius

Declaracions de Javier Solís després de conéixer l'anul·lació de la sanció a l'Atlètic de Madrid pels insults racistes a Nico Williams

El València, a través del seu director corporatiu, Javier Solís, ha denunciat la diferència de tracte que a parer seu s'ha produït en "la lluita contra el racisme". El Comité d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) havia anul·lat la sanció imposada a l'Atlètic de Madrid a diferència del que va passar amb el club de Mestalla en el cas Vinicius.

Apel·lació va anul·lar el tancament parcial de l'estadi Civitas Metropolitano dos partits i la sanció de 20.000 euros, imposada pel Comité de Disciplina el passat 30 d'abril, després que en la jornada 33, en el partit contra l'Athletic Club, un aficionat va proferir des de la graderia d'animació un crit imitant el so d'un mico, dirigit al jugador visitant Nico Williams.

"La lluita contra el racisme és sempre, cada dia i sense cap gènere de dubtes. És flagrant la diferència de tracte que patim nosaltres i va patir el club i la seua afició i fa pensar si hi ha jugadors i equips de primera i de segona", afirma Solís.

"Sembla que segons la camiseta que porten s'actua d'una manera o una altra. He pogut llegir que semblava que s'admetia l'escrit d'apel·lació perquè el club havia actuat de la manera més diligent possible i va quedar demostrat que el València va actuar amb rapidesa extrema. Fa que pensar i és un dany la diferència de criteri", agrega.

Al València també recorden que Apel·lació ja va deixar sense efecte el passat 17 d'abril el tancament parcial de la tribuna del camp del Getafe per tres partits després dels insults racistes d'un aficionat al sevillista Marcos Acuña i que va ser considerat com un altre greuge comparatiu amb el club de Mestalla.

També et pot interessar

stats