Hélder Costa i Hugo Duro, els fitxatges d'última hora del València

L'extrem portugués arribà cedit del Leeds United minuts abans del tancament del mercat

Hélder Costa, nou futbolista del València CF
Hélder Costa, nou futbolista del València CF

Hélder Costa ha sigut l'últim reforç del València CF en el mercat de fitxatges. El club de Mestalla va aconseguir aquest dimarts un acord amb el Leeds United FC per a la cessió de l'extrem portugués de 27 anys fins al final de temporada. 

Nascut a Luanda (Angola) i format en les categories inferiors del Benfica, Costa va tindre un fugaç pas per la Lliga espanyola cedit en el Deportivo de la Corunya i després va ser cedit al Mònaco i al Wolverhampton, que el va adquirir, finalment, en propietat i que el va traspassar al Leeds l'estiu passat.

La plantilla de Jose Bordalás suma en l'últim dia de fitxatges també un altre atacant amb la cessió d'Hugo Duro des del Getafe. El València CF pactà un acord amb el club madrileny per una temporada amb un cost de 250.000 euros per un futbolista a qui coneix perfectament l'entrenador. A més, els de Mestalla es reserven la possibilitat d'una opció de compra a final de temporada per valor de quatre milions d'euros.

Hugo Duro va estar la passada temporada cedit en el Reial Madrid Castella i, fins i tot, va arribar a debutar amb el primer equip madridista. El davanter ja va estar a les ordes de Bordalás fa dues temporades i va arribar a marcar un gol al Vila-real en la jornada 35 de la temporada 2019-2020 en un partit que va finalitzar amb el marcador d'1-3 per al conjunt groguet.

També et pot interessar

stats