Un jutge decideix si un administrador entra al València com a mesura cautelar

És la principal mesura que ha reclamat un accionista del club, José Barberá

Una de les graderies del camp de Mestalla
Una de les graderies del camp de Mestalla / València CF

El jutjat de primera instància de València celebra aquest dimecres una vista per a decidir les mesures cautelars prèvies al judici per la venda d'accions per part de la Fundació VCF a Meriton Hòldings —empresa propietat de Peter Lim, que gestiona el València CF—. Entre aquestes mesures, com ja va avançar Plaza Deportiva, s’inclou l'entrada en l'entitat d'un administrador judicial independent pel risc econòmic que corre l'entitat. 

És la principal mesura que ha reclamat el despatx de Jaime Navarro en representació d'un accionista del club, José Barberá. Va ser Barberá qui va impulsar la denúncia per nul·litat, en entendre que no se li va imposar cap mena d'obligacions a Lim i es van incomplir la llei de transparència i bon govern, així com diversos articles del Codi Civil i del de Comerç. 

L'ofensiva judicial, feta pública l'octubre de 2021, incloïa també demandes contra l'expresident del club, Amadeo Salvo, i l'expresident de la Fundació, Aurelio Martínez, per aqueixa operació de venda que tots dos van liderar. El judici, que se celebra el dia 21 de setembre, decidirà sobre una possible nul·litat de la venda d'aquestes accions.

També et pot interessar

stats