Ucraïna, a quarts de l'Eurocopa per primera vegada en la història (1-2)

En un partit vibrant i molt competit, Ucraïna fa història en la pròrroga eliminant Suècia amb un gol de Dovbyk en el minut 121

Bushchan celebra amb el seu seleccionador, Shevchenko el pas a quarts.
Bushchan celebra amb el seu seleccionador, Shevchenko, el pas a quarts. / EFE

El partit de huitens de final de l'Eurocopa que enfrontava Suècia i Ucraïna ha sigut un intercanvi d'ocasions constant entre dues seleccions que han demostrat voler la victòria des del principi.

El gol ha arribat primer per a Ucraïna, obra de Zinchenko en el minut 27, però l'avantatge ha sigut contestat per Forsberg, que establia l'empat justament abans del descans. Després, el mateix Forsberg ha enviat dos balons al pal i també Ucraïna ha tingut bones ocasions, però sense encert.

En la pròrroga, Danielson deixava els suecs amb un home menys per una dura entrada sobre Besedin, que va haver de retirar-se lesionat.

Tot i les interrupcions contínues, Ucraïna anava aprofitant la superioritat numèrica per a acostar-se a la porteria contrària fins que Dovbyk, en l'afegit, connectava una cabotada al fons de la xarxa d'Olsen. El gol suposa la primera classificació dels ucraïnesos per a quarts d'una Eurocopa. Anglaterra serà el seu rival.

També et pot interessar

stats