La selecció més valenciana

Luis Enrique convoca sis valencians per als partits classificatoris del Mundial

Convocatòria selecció
Convocatòria de la selecció espanyola / Selecció espanyola de futbol
Rafa Esteve
26 d'agost 2021 - 13:40

La selecció espanyola comptarà amb una àmplia representació de futbolistes nascuts a la Comunitat Valenciana. Luis Enrique ha donat la llista de jugadors que competiran en els tres enfrontaments classificatoris per al Mundial de Qatar 2022 contra Suècia, Geòrgia i Kosovo, i són sis els jugadors valencians que estan en la convocatòria del tècnic asturià. 

Els equips que exporten talent al combinat nacional són el València i el Vila-real i, en el conjunt de Mestalla destaca la novetat de Carlos Soler. El migcampista ha sigut cridat per primera vegada a la selecció després de formar part en la passada Eurocopa en el grup bombolla Covid de Luis Enrique, creat a causa dels casos positius que començaren a aparéixer en la selecció espanyola. José Luis Gayà acompanyarà el ‘10’ valencianista, mentre que del Vila-real CF disposarà dels internacionals Gerard Moreno i Raul Albiol. 

A més dels tres valencians del València CF i del Vila-real CF, seran tres més els que estiguen sota les ordes de Luis Enrique durant la parada lliguera. Ferran Torres, Pablo Fornals i Abel Ruiz, principal novetat de la convocatòria al costat de Carlos Soler, completen una llista de futbolistes de la Comunitat Valenciana que és històrica. És la segona vegada que Espanya convoca aquesta quantitat de jugadors. La primera volta va ser el novembre de 2019, que varen ser convocats Bernat, Gayà, Alcácer, Albiol, Pau Torres i Saúl Ñíguez.

També et pot interessar

stats