El segon lloc s’allunya per al Llevant

El València empata a zero a l’Antonio Puchades contra l’Athletic Club, mentre que el Llevant perd 2 a 1 davant l’Espanyol.

Torna la Lliga Iberdrola després de la parada per les semifinals de la competició de Copa. Esta jornada 22 el València s’ha enfrontat a l’Athletic Club a l’estadi Antonio Puchades de Paterna. Les blanc-i-negres han eixit al camp amb ganes d’emportar-se els 3 punts. Dues ocasions clares ha tingut Mari Paz de pujar l’1 a 0 al marcador. La primera ha sigut al minut 37. La davantera valencianista remata al pal un centre de Jucinara. La segona, al minut 85, amb un xut des de fora de l’àrea que se’n va fregant l’escaire de la porteria d’Ainhoa. Finalment, taules sense gols a Paterna i el València es manté huité a la classificació.

Per altra banda, el Llevant no ha pogut véncer l’Espanyol en la seua visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El resultat ha sigut de 2 a 1 per a l’equip català. Els dos gols de l’Espanyol ha arribat en els 12 primers minuts de partit. El primer ha sigut obra d’Eli del Estal al minut 7. Paula Moreno ha marcat el segon al minut 12. Charlyn ha retallat distàncies amb un gol després d’un centre d’Eva Navarro. Després del descans, les granotes han tingut oportunitats per a empatar. Però el gol no s’ha produït. Finalment, 2 a 1 al marcador i les de Kino García perden per tercera vegada a la competició regular i veuen ja molt lluny el Barça i l’Atlètic de Madrid, segon i primer respectivament a la classificació.

La pròxima jornada de la Lliga Iberdrola no es jugarà fins a mitjan març pels compromisos de la selecció.