Ribó vol modificar la proposta del València pel conveni de Mestalla

Divendres van arribar al primer acord entre l'Ajuntament i el club: les fitxes urbanístiques

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó / À Punt NTC

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha avançat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia que afegiran i matisaran aspectes a la proposta de conveni que els va presentar el València fa unes setmanes per a regular la relació entre el club i l'Ajuntament sobre el Nou Mestalla i la parcel·la de l'actual estadi.

Ribó ha explicat que les fitxes urbanístiques que el consistori va aprovar divendres després d'un primer acord amb l'entitat “ja expliciten moltes de les coses que s'han de fer”.

El conveni ha de definir entre altres coses la quantia del poliesportiu que el València ha de construir al barri de Benicalap i elements centrals del nou estadi, com la capacitat o les places de pàrquing que té.

“Espere que prompte puguem posar-ho en marxa. No depén de nosaltres, és una empresa privada [...] i no podem controlar ni quan comença ni quan no, però sí les condicions”, ha destacat l'alcalde.

Però el document també ha d'establir les condicions en què l'Ajuntament podrà fer ús de la instal·lació per a diferent tipus d'actes, com es va establir en convenis anteriors després de renunciar el consistori a construir el seu propi estadi".

També et pot interessar

stats