Aprovat el primer pas del conveni per a la construcció del nou Mestalla

L'Ajuntament de València ha donat llum verda a les fitxes urbanístiques del nou estadi i de les parcel·les de l'actual camp

Imatge del nou Mestalla en obres
Imatge del nou Mestalla en obres

L'Ajuntament de València ha aprovat les fitxes urbanístiques del nou Mestalla i de les parcel·les de l'actual estadi, pactades pel club i el consistori fa unes setmanes. Aquest moviment suposa el primer pas per a tancar el nou conveni de cara a la finalització de les obres del nou feu del València CF.

La llum verda a aquest nou mecanisme millora el sòl terciari de la parcel·la de l'actual Mestalla, cosa que n'incrementa el valor, però l'Ajuntament ha exigit alguns compromisos perquè el club en puga fer ús. El València CF no podrà comercialitzar aquestes parcel·les fins que s'acabe de construir el nou Mestalla. Pel que fa al sòl terciari del nou estadi, el club només podrà fer-ne ús quan construirà el poliesportiu de Benicalap, o consigne els diners.

Aquest acord garanteix el marc jurídic i legal perquè el nou estadi siga una realitat, i ara el pas següent serà negociar la contraproposta del València CF a l'Ajuntament sobre el nou conveni. El consistori es va comprometre a estudiar-la, però la vicealcaldessa Sandra Gómez ja va avançar que hi havia alguns aspectes que no encaixaven.

També et pot interessar

stats