Rafael Climent, conseller d'Economia: "Crec que el projecte del nou Mestalla pot ser executable"

El seu departament és, juntament amb la Conselleria de Territori i l'Ajuntament de València, el que ha de prendre una decisió sobre la documentació presentada pel València

Rafael Climent, conseller d'Economia: "Crec que el projecte del nou Mestalla pot ser executable"

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s'ha tornat a mostrar optimista respecte al projecte presentat pel València per a reprendre les obres del nou Mestalla.

Si només unes hores després de la presentació de la documentació per part del club Climent va admetre que es tractava del "millor projecte presentat pel València", aquest dijous ha assenyalat en Les notícies del matí que pensa que "pot ser executable".

"Vaig dir que com a projecte en el seu conjunt és el millor, perquè fins ara no hi havia avals", ha dit el responsable d'Economia, que assenyala que "ara s'ha d'estudiar per a veure si té defectes i prendre les decisions pertinents".

El conseller ha dit que estan a l'espera dels informes dels tècnics, que depenen més del departament que dirigeix Arcadi España i suposa "que no tardaran massa". Segons ha pogut saber À Punt, l'informe que està elaborant la conselleria de Territori no és tan optimista com el d'Economia: no volen entrar en la polèmica sobre l'aforament o el disseny de l'estadi, però tenen dubtes importants sobre la viabilitat econòmica del projecte que el València haurà d'aclarir o subsanar.

De tota manera, davant les reserves de l'Ajuntament de València respecte a deficiències en el projecte del València, Climent ha explicat que "si l'informe del consistori és negatiu, hauríem de dir que no al projecte, amb les repercussions judicials que això podria tindre".

Cal recordar que el club va presentar un recurs davant el TSJCV per la negativa de la Generalitat a la petició de pròrroga de l'actuació territorial estratègica (ATE) que se li va concedir per a construir el nou Mestalla.

També et pot interessar

stats