Així queden els grups dels equips valencians en Segona B

Una vegada finalitzada la primera fase, els dos subgrups s'ajunten en tres segons la seua posició en la classificació.

El filial groguet i l'Alcoià lluitaran per l'ascens a la Segona Divisió
El filial groguet i l'Alcoià lluitaran per l'ascens a la Segona Divisió / Vila-real CF

Una vegada finalitzada la primera fase en el grup català, els equips valencians s'ajuntaran amb els del subgrup A segons la seua posició en la classificació en la primera fase de la Lliga de Segona Divisió B. 

Grup per a l'ascens a Segona Divisió

L'Alcoià i el Vila-real B es van assegurar, en la penúltima jornada, la presència en la Lliga Pro (la nova Segona B) la pròxima temporada. Però, a més, en aquesta segona fase, juntament amb l'Eivissa, que va ser líder del subgrup B, i Gimnàstic de Tarragona, Barça B i l'Andorra, els tres primers del grup català, lluitaran per classificar-se per als play-offs d'ascens a Segona Divisió. Jugaran la promoció d'ascens els tres primers i el quart amb millor coeficient.

Grup per a l'ascens a la Lliga Pro

L'Hèrcules, al qual la mala ratxa de resultats ha fet perdre posicions, i La Nucia i l'Atlètic Llevant, que aconseguiren la permanència en l'última jornada, jugaran la fase d'ascens per a Primera Divisió RFEF juntament amb el Lleida Esportiu, el Llagostera, el Badalona i el Cornellà del grup català. Els dos primers d'aquesta nova fase participaran en la Lliga Pro l'any que ve i els altres es quedaran en Segona Divisió RFEF. 

Grup per a la permanència en la Segona Divisió RFEF

Per la seua part, l'Atzeneta, l'Oriola i el València Mestalla disputaran en aquesta segona part de la temporada la permanència en Segona Divisió RFEF. Jugaran contra la Penya Esportiva de Santa Eulàlia i contra els catalans l'Hospitalet i el Prat de Llobregat, l'Olot i l'Espanyol B. Els dos primers i els quatre millors tercers es mantindran en la categoria, els altres descendiran a Tercera Divisió RFEF, que serà la cinquena categoria del futbol espanyol. 

També et pot interessar

stats