La Nucia i l'Atlètic Llevant salven la categoria i optaran a pujar a la Lliga Pro

Duel dramàtic a Eivissa que, tot i la victòria de l'Atzeneta a la Penya Esportiva, permet als dos equips jugar la fase per la permanència.

Els jugadors del Llevant Atlètic celebren la permanència en Segona Divisió RFEF
Els jugadors del Llevant Atlètic celebren la permanència en Segona Divisió RFEF / Twitter: @CanteraGranota

Alegria i decepció a parts iguals entre els equips que es jugaven la permanència en la Segona B. Tant el Llevant Atlètic com la Nucia s'asseguren una plaça en la Segona Divisió RFEF l'any que ve i lluitaran per l'ascens a la Lliga Pro en la segona fase de la temporada. En canvi, l'Atzeneta i la Penya Esportiva de Santa Eulàlia acompanyaran l'Oriola i el València Mestalla a la fase per la permanència per a no baixar a Tercera RFEF.

Victòria amarga de l'Atzeneta

Tot i el fantàstic inici d'any, en el qual no havia perdut els primers set partits, l'equip de David Albelda havia arribat al moment decisiu amb els deures sense fer i amb dues derrotes seguides. L'entropessada, juntament amb el mal inici de temporada, han condemnat l'equip de la Vall d'Albaida a jugar la fase per a la permanència. Alex Chico, en el primer minut, i Javi Garcia, en l'últim, han fet uns gols que també envien la Penya Esportiva a la fase per a mantindre la categoria.

La Nucia se salva vora el descens

L'equip de César Ferrando ha hagut de sofrir per a mantindre la categoria i tindre la possibilitat en la segona part de la temporada, com l'Hèrcules, d'ascendir a la Lliga Pro. Dos gols de penal li han donat la victòria a l'equip del Camilo Cano davant l'equip alacantí, que encadena tres derrotes seguides.

El Llevant s'aprofita d'un Oriola enfonsat

Dos gols en els primers vint-i-cinc minuts de jocs li han valgut al filial granota per a completar la seua bona trajectòria des de l'arribada d'Alessio Lisci a la banqueta del Llevant, en la qual ha passat de ser cuer a salvar la categoria. L'Oriola, que no guanya des del mes de novembre passat, ja pensa en la fase per a la permanència.

L'Alcoià millora el seu coeficient contra el cuer

Els de Vicente Parras saben que, tot i certificar la seua presència en la Lliga Pro l'any que ve, la temporada no ha acabat. Cal sumar punts i victòries per a millorar el coeficient, que serà decisiu quan s'ajunten amb els equips catalans per a intentar l'ascens a Segona Divisió. El filial del València, per la seua part, tanca la primera fase amb quinze punts en díhuit partits i lluitarà en la segona part de la temporada per no baixar a la cinquena categoria del futbol espanyol.

El Vila-real B perd contra un rival 'Pro'

Duel directe entre dos equips que jugaran la pròxima temporada la Primera Divisió RFEF, coneguda com a Lliga Pro. L'Eivissa, presidit per l'exdirigent del València Amadeo Salvo, acaba líder del grup i és un ferm candidat a l'ascens. Hui, amb tres gols en la segona part, ha golejat el filial groguet al Mini Estadi de Vila-real.

També et pot interessar

stats