L'Alcoià i el Vila-real B lluitaran per a pujar a Segona Divisió

L'Oriola es jugarà la permanència en la quarta categoria del futbol espanyol després de perdre contra el filial groguet.

Alcoià ascens

L'Alcoià i el Vila-real acompanyaran a l'Eivissa en la fase d'ascens a Segona Divisió, una classificació que li assegura la presència, com a mínim, en la nova Primera Divisió RFEF, coneguda com a Lliga Pro. En l'altra cara de la moneda queda l'Oriola, que junt amb el Mestalla, es jugarà la permanència en la Segona Divisió RFEF en la segona fase de la temporada.

Duel dramàtic a Los Arcos (2-4)

Partit amb objectius molt diferents el que enfrontava l'Oriola i el Vila-real B a Los Arcos. Els locals necessitaven punts per a fugir de les últimes posicions de la taula i el filial groguet volia aprofitar la derrota de l'Hèrcules per a certificar la seua plaça en la fase d'ascens a Segona Divisió.

L'Oriola s'ha avançat en el marcador en el primer minut de joc, però Arana, en el 20, ha empatat el partit, que se li ha complicat més encara a l'equip de Gerard Albadalejo (destituït a la conclusió del partit) quan Miguel Mari ha sigut expulsat amb doble targeta groga. A la mitja hora de partit, el Vila-real s'ha posat per davant amb un gol d'Álex Millán i Collado, ja en la segona part, ha fet el tercer. A deu minuts del final Chechu li ha donat esperances a l'Oriola, però Harper, en el temps afegit, ha sentenciat el partit.

L'Atzeneta haurà de patir (0-1)

En el partit que han pogut veure en el programa 'La finestra esportiva' de la televisió d'À Punt, l'Atzeneta d'Albaida ha perdut la possibilitat de dependre de si mateix per a mantindre's en la Segona Divisió RFEF. En l'última jornada es jugarà la permanència contra la Penya Esportiva de Santa Eulàlia, un rival directe.

En canvi, l'Alcoià ha aprofitat l'entropessada de l'Hèrcules i ja té una plaça en la nova Lliga Pro, que començarà l'any que ve. A més, els de Vicente Parras poden tancar una temporada històrica, en la qual han eliminat el Reial Madrid al Collao, amb un ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

El Llevant Atlètic no vol complicacions (0-1)

Un resultat sorprenent si mirem la classificació de Segona B, en la qual l'Hèrcules lluita per les primeres posicions i el filial granota per a eixir del pou. No obstant això, les trajectòries són contràries: el Llevant Atlètic ha guanyat tres dels últims quatre partits i l'Hèrcules només n'ha guanyat un dels últims huit. Ara, gràcies a un solitari gol d'Álex Cantero, els d'Alessio Lisci depenen de si mateixos per a mantindre's en la Segona Divisió RFEF mentre que l'equip alacantí es queda sense opcions per a jugar la fase d'ascens i lluitarà per jugar en la Lliga Pro en la segona part de la competició.

Victòria moral del Mestalla (1-0)

De no res li valen els tres punts que va aconseguir dissabte el València Mestalla després que la jornada anterior es confirmà que és matemàticament equip de la fase per la permanència en la Segona Divisió RFEF. Un gol en l'últim moment de Menargues lleva les opcions a la Nucia de jugar l'any que ve la Lliga Pro. L'equip de César Ferrando haurà de defensar l'última jornada la seua plaça si no vol caure en la mateixa sort que el filial valencianista.

Punt d'or de la Penya contra el líder (1-1)

Fa jornades que l'Eivissa juga al ralentí. Des que s'assegurà el lideratge del grup 3 B i la plaça en la fase d'ascens a Segona Divisió, l'equip presidit per Amadeo Salvo només ha sumat huit punts de díhuit possibles. Hui ha cedit dos punts contra el seu veí a l'illa, la Penya Esportiva, que encara es juga la permanència.

També et pot interessar

stats