El porter José Juan torna a fer història amb l'Alcoià en la tanda de penals

El Llevant no ha pogut superar un Alcoià que ha jugat tota la pròrroga amb un jugador menys

José Juan, durant l'entrevista amb À Punt

La Copa li ha deixat un gust amarg al Llevant, que, després d'empatar a tres en el temps reglamentari i la pròrroga, ha caigut en la tanda de penals (3-1). Els peladillers han eixit molt forts al partit i en el minut 5 Mourad ha fet l'1-0 a la treta d'un córner. Dani Gómez ha fet l'empat un poc després, però abans d'arribar al descans Mourad ha fet el 2-1.

En la represa, el defensa de l'Alcoià Carlos Blanco ha fet el gol de la nit, amb un llançament de falta que ha entrat per tot l'escaire d'Aitor Fernández (3-1). La cosa pintava molt bé i Alessio Lisci ha decidit traure Melero, Morales, Bardhi i Roger. Els canvis s'han notat per moments, perquè Soldado i Dani Gómez han fet els dos gols per a igualar el partit.

L'emoció s'ha apoderat d'El Collao amb l'expulsió d'Ángel López en el minut 83. Els locals han aguantat heroicament tota la pròrroga. En la tanda de penals, l'Alcoià ha marcat tres gols, per un el Llevant. José Juan s'ha convertit en la figura del partit en parar el llançament definitiu a Bardhi. Abans, Roger ha enviat el llançament fora. Com la temporada passada, l'Alcoià torna a fer fora un equip de Primera Divisió.