Paco López: "Entenc el cabreig dels aficionats"

Roda de premsa prèvia de Paco López abans de l'últim partit de Lliga

Paco López, l'entrenador del Llevant, s'ha mostrat autocrític en l'última roda de premsa de la temporada,

prèvia al partit d'aquest divendres contra el Cadis al Ciutat de València. El tècnic assegura que entén la decepció dels aficionats

per aquest final de temporada, però ha matisat que "han passat coses, i no és cap excusa, que hem de tindre en compte".

"No estem gens contents de com està acabant l'equip pel que fa a resultats. L'equip ha generat certes expectatives, i per això entenc el cabreig dels aficionats", ha explicat.

Tornada de públic a l'estadi

Paco López s'ha mostrat feliç perquè, per fi, la gent granota puga entrar al camp i l'equip disfrute de la seua afició. "És un dia important. Molt esperat. Estem més d'un any sense veure els nostres aficionats. Necessitem que ens acompanyen".

El tècnic granota ha avançat, respecte del possible onze contra el Cadis, que és difícil que arriben tant Sergio Postigo, amb un problema al turmell, com José Campaña, que no ha estat en l'entrenament d'aquest dijous, amb permís del club per un assumpte personal.

El migcampista andalús acabaria la temporada sense haver pogut jugar en tot el 2021. Amb qui sí que espera poder comptar és amb Óscar Duarte, que encara tenia problemes al taló i a l'esquena. Finalment, Nemenja Radoja i Nikola Vukcevic continuen sent baixa per al partit.

També et pot interessar

stats