La Nucia recupera el lideratge en solitari de la Segona RFEF (2-0)

La victòria dels de César Ferrando i l'empat de l'Intercity fa que es desempate la igualada en la classificació

Els jugadors de La Nucia, durant el calfament del partit contra el Toledo
Els jugadors de La Nucia durant el calfament del partit contra el Toledo / Twitter: @cfnucia

La Nucia és el nou líder en solitari de la Segona RFEF, la nova quarta categoria del futbol espanyol. Ho havia sigut durant bona part d'aquest inici de temporada però un entrebanc li va fer compartir el lideratge amb l'Intercity. Hui, la victòria de l'equip de César Ferrando i l'empat de l'alacantí fa que es desempate la igualada a punts en la classificació: La Nucia l'encapçala amb dos punts més que l'Intercity.

Els del Camilo Cano s'han emportat els tres punts contra el Toledo amb dos gols en l'inici de la segona part, marcats per Calvo i Pina. L'equip castellanomanxec ha pogut empatar el partit amb un xut que ha acabat al pal. Els de César Ferrando visitaran el Marchamalo i rebran el filial del Granada abans de les vacances nadalenques, en què hauran de carregar les piles per a visitar, en la primera jornada de l'any 2022, l'Intercity.

L'Intercity deixa escapar la victòria a Almeria (1-1)

L'equip entrenat per Gustavo Siviero ha arribat a tindre el lideratge momentani, quan s'ha avançat contra l'Atlètic Pulpileño i La Nucia empatava contra el Toledo, i a la fi ha acabat cedint la primera posició. Tot i això, els alacantins eleven a onze partits la seua ratxa d'imbatibilitat.

Cristian Herrera ha avançat l'Intercity però abans del descans l'equip d'Almeria ha empatat. El pròxim partit dels alacantins serà contra l'Atlètic Llevant, mentre que tancaran l'any contra El Ejido.

L'Hèrcules s'enganxa a les posicions de play-off (2-1)

L'altre equip de la ciutat d'Alacant en la Segona RFEF està vivint un bon moment, almenys en l'àmbit esportiu. Tercera victòria seguida, en aquesta ocasió contra l'Águilas. Bikoro i Aketxe han marcat per als de Sergio Mora, que han assegurat els tres punts tot i el gol de l'equip murcià en l'últim tram de partit.

L'Hèrcules se situa a només tres punts de les places que donen accés a l'ascens directe i es consolida en les posicions de play-off.

L'Alzira recupera sensacions contra el Puertollano (2-1)

Tres minuts màgics han donat la victòria a la UE Alzira, que estava per darrere en el marcador contra el Puertollano. García i Saenz han marcat, entre el 61 i el 64, dos gols que situen l'equip de la Ribera Alta en les posicions que donen accés al play-off a final de temporada.

Els de Dani Ponz arribaven al partit després del revés patit a San Javier contra el Mar Menor en la jornada anterior i l'eliminació copera contra el Fuenlabrada. Però la victòria allunya els fantasmes, ja que una nova derrota hauria suposat acostar-se a la cua de la classificació.

Empat de l'Atlètic Llevant sense Lisci (1-1)

Els filials del Llevant i del Granada han empatat en el debut en l'equip granota de l'entrenador del juvenil, Adrián Esteve, que s'ha assegut en la banqueta de l'Atlètic Llevant de manera provisional, perquè Alessio Lisci està exercint d'entrenador interí del primer equip.

Un equip que, després de golejar per 1-7 el cuer en l'última jornada, arribava al partit a dos punts de la zona de promoció, en la qual es trobava el filial nassarita, que només havia sumat una victòria en els últims cinc partits.

Els andalusos s'han avançat en el marcador a la mitja hora, però el partit ha canviat abans del descans quan una expulsió ha deixat els granotes amb superioritat numèrica. Amb nou jugadors s'ha quedat el Recreativo Granada en la segona part que, tot i veure la roja directa Giorgi de l'Atlètic Llevant, ha vist com Omar Faraj feia el gol de l'empat en l'últim tram del duel.

L'Eldenc trenca la ratxa d'imbatibilitat (0-1)

L'estadi Pepico Amat no ha pogut degustar una nova victòria del seu equip, que ha perdut contra el Mancha Real i trenca la ratxa de huit partits sense perdre. Un entrebanc que el fa caure de les posicions de promoció d'ascens.