La Nucia recupera el lideratge (3-2)

L'equip de César Ferrando aprofita l'empat de l'Intercity per a empatar amb l'equip de Sant Joan d'Alacant al capdavant del grup cinqué de Segona RFEF

Rubén, en una acció del partit
Rubén, en una acció del partit / Twitter: @cfnucia

Només una setmana després de perdre'l, La Nucia ha recuperat el lideratge del grup cinqué de Segona RFEF, en véncer per 3-2 el Puertollano al Camilo Cano. L'equip de César Ferrando ha guanyat un rival combatiu, amb un doblet de Mariano i un gol de Moisés.

La Nucia se situa novament primer en aprofitar l'entropessada a casa de l'Intercity de Gustavo Siviero.

L'Intercity entropessa a casa

El líder fins ara, l'Intercity, no ha passat de l'empat a casa contra el penúltim classificat del grup, el Toledo (0-0), però ja encadena 21 jornades sense perdre. L'equip de Sant Joan d'Alacant suma els mateixos punts que La Nucia, 46, i quatre més que l'Hèrcules, tercer, a pesar de la derrota contra l'Atlètic Llevant.

L'Intercity ha dominat el partit, però no ha disposat d'ocasions clares de gol per a endur-se la victòria. La sisena jornada seguida sense que Manu Herrera encaixe gol ha servit, almenys, per a sumar un punt.

L'Alzira i l'Eldenc rescaten un punt

L'Alzira i l'Eldenc han caigut dels llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF, després de no passar de l'empat en els partits respectius. Tanmateix, els dos equips se'n van amb bon sabor de boca després d'aconseguir sumar un punt en els últims minuts.

Sergio Bono ha rescatat un punt per a l'Alzira en el temps afegit en el partit contra l'Águilas (1-1). Els locals han merescut més, però la falta d'encert cara a porteria quasi els costa la derrota. Així i tot, els de la Ribera Alta encadenen sis jornades sense guanyar.

L'Eldenc ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives amb un empat in extremis en la visita al Polideportivo El Ejido. Pablo ha sigut l'autor del gol que ha donat un punt als visitants.

També et pot interessar

stats