L'Atlètic Llevant s'allunya del descens a costa d'un Hèrcules irregular

El filial granota, que ha sumat nou dels últims dotze punts en joc, ha guanyat els alacantins 2-0 amb gols d'Alcaina i Lamadrid

L'Atlètic Llevant ha aconseguit una vicòria important per a continuar fugint de la zona de descens a Tercera RFEF en el derbi regional contra l'Hèrcules. El filial granota, que ha sumat nou dels últims dotze punts en joc, ha guanyat els alacantins 2-0 amb gols d'Alcaina i Lamadrid.

L'Hèrcules, en canvi, ha desaprofitat una bona oportunitat per a dormir com a líder del grup cinqué de Segona RFEF per la seua irregularitat lluny del Rico Pérez, ja que no coneix el triomf en els quatre últims partits com a visitant. Tot i això, l'equip entrenat per Sergio Mora mantindrà el tercer lloc després de l'empat del Múrcia.

El granota Raúl Alcaina, amb un gol i una assistència, ha sigut el protagonista d'un partit que els alacantins han acabat amb deu jugadors per l'expulsió de Bikoro en els últims minuts de la primera part.