La Nucia li aguanta el pols a l'Intercity

L'equip de César Ferrando ha guanyat per 2-0 el Marchamalo i encara depén d'ell mateix per a aconseguir l'ascens directe

Els jugadors de la Nucia celebren un gol
Els jugadors de La Nucia celebren un gol / CF La Nucia

Continua l'emoció en el grup cinqué de Segona RFEF. La Nucia ha guanyat per 2-0 el Marchamalo i aguanta el pols de l'Intercity en la lluita pel primer lloc, que dona l'accés directe a Primera RFEF. A falta de dues jornades perquè concloga la Lliga, els de Sant Joan d'Alacant són líders, amb dos punts d'avantatge sobre els de la Marina Baixa. I l'última jornada s'enfronten al Camilo Cano. Més emoció, impossible.

No ho ha tingut gens fàcil La Nucia, tot i rebre el Marchamalo, tercer per la cua. L'equip de César Ferrando, amb moltes baixes, no ha entrat bé al partit i ha patit en els minuts inicials. Però el gol d'Álex Salto en el minut 19 ha donat tranquil·litat als de César Ferrando, que se n'han anat al descans amb l'1-0. Ja en la segona part, Rubén ha sentenciat la victòria amb el segon i definitiu gol.

L'Hèrcules es consolida en zona de play-off

L'Hèrcules ha deixat quasi segellada la classificació per a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF, en guanyar per 3-1 l'Atlético Mancha Real al Rico Pérez. L'equip alacantí, que s'ha avançat en el marcador en la primera part gràcies a un gol de Raúl González, ha vist com els visitants empataven abans del descans. En la represa, un nou gol de Raúl González i l'expulsió d'un futbolista de l'equip andalús han deixat el partit pràcticament vist per a sentència. Poc després, Raúl Ruiz ha sentenciat el duel amb el tercer i definitiu.

L'Eldenc no s'oblida del play-off

L'Eldenc no es dona per vençut. L'equip de José Juan Romero ha guanyat el Toledo per 3-1 i continua a només un punt del cinqué lloc, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF. Tots els gols ha arribat en la primera part. Pablo, amb un doblet, ha situat el 2-0 en el marcador, però els visitants han retallat distàncies poc després. Ángel Sánchez, en el minut 39, ha marcat el 3-1 definitiu.

L'Alzira s'assegura la permanència

L'Alzira ha perdut per 1-0 contra el Yugo Socuéllamos en l'últim minut, però la derrota ha sigut dolça, perquè s'ha confimat la permanència de l'equip de Dani Ponz en Segona RFEF. Els alzirencs fins i tot encara tenen alguna opció de jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF. Necessiten sumar els sis punts que queden i que el Mar Menor i l'Eldenc no en sumen cap.