La Nucia i l'Intercity desaprofiten l'entropessada de l'Hèrcules

La setmana que ve els quatre primers classificats, tots valencians

Dues accions del partits entre el Mar Menor i La Nucia (esquerra) i l'Intercity i l'Eldenc (dreta)
Dues accions del partits entre el Mar Menor i la Nucia (esquerra), i l'Intercity i l'Eldenc (dreta) / Twitter - À Punt Esports

Ni La Nucia ni l'Intercity, segon i tercer classificat del grup cinqué de la nova Segona RFEF, han pogut aprofitar l'empat d'ahir de l'Hèrcules i prendre el lideratge de la competició en la primera jornada de la segona volta.

La Nucia ha tingut una eixida complicada a San Javier per a enfrontar-se al Mar Menor, un equip que ha anat de menys a més en la competició i actualment ocupa la sisena posició. Els de César Ferrando no han pogut passar de l'empat a zero i sumen el tercer empat consecutiu.

Dos empats seguits porten també l'Intercity i l'Endenc, que hui han empatat al Manolo Macià de Santa Pola. L'Intercity, després d'empatar la setmana passada en el duel pel lideratge, hui ha vist un gol de l'Eldenc en el tram final del partit, que li ha impedit sumar els tres punts.

Cristian Herrera ha avançat els alacantins mentre que Eliseo ha empatat el partit per a l'Eldenc. A més, Gustavo Siviero, l'entrenador de l'Intercity, no podrà alinear Coco, expulsat en el temps de descompte, per al vital duel contra l'Hèrcules de la setmana vinent.

L'Alzira es col·loca quart

Segona victòria seguida i cinqué partit de l'Alzira que continua invicte. Amb l'empat entre el Marchamalo i el Reial Múrcia, els quatre primers llocs de la classificació estan ocupats per equips valencians.

L'equip de la Ribera Alta ha superat al Suñer Picó el Polideportivo El Ejido amb dos gols, entre el minut 60 i el 62, obra de Chema Moreno i de Sesé. L'equip valencià s'enfrontarà la setmana vinent al tercer classificat, la Nucia, a l'estadi olímpic Camilo Cano.

L'Atlètic Llevant continua sense guanyar

Nou empat del filial granota, que no coneix la victòria des del mes de novembre de l'any passat. Hui ha empatat sense gols contra el Yugo Socúellamos, un equip de la zona baixa de la classificació.

També et pot interessar

stats