L'Hèrcules trenca la ratxa de victòries a Granada (0-0)

Tots els equips valencians de la Segona RFEF ja han visitat el filial nazarí i només l'Alzira ha aconseguit la victòria.

Un jugador del filial del Granada condueix la pilota davant la mirada de l'herculà
Un jugador del filial del Granada condueix la pilota davant la mirada de l'herculà Nico / Twitter: @CanteraNazarí

L'Hèrcules, condicionat pels contagis de covid en la seua plantilla, ha començat la defensa del lideratge amb un empat contra el Recreativo Granada i deixa en set la ratxa de victòries seguides en lliga.

El filial del Granada arribava al partit encadenant huit partits sense conéixer la victòria, però gràcies al bon inici de temporada es manté en la zona tranquil·la de la classificació. De fet, ja s'ha enfrontat a tots els equips valencians i només l'Alzira l'ha aconseguit guanyar.

Amb l'empat, l'Hèrcules se situa dos punts per davant de la Nucia i l'Intercity, que si guanyen demà contra el Mar Menor i l'Eldenc respectivament, recuperarien el lideratge de la categoria.

El conjunt alacantí va tancar l'any 2021 pletòric i la victòria a Marchamalo els va situar al capdavant del grup cinqué de la nova Segona RFEF, però l'aturada de la competició i els contagis en la plantilla han condicionat el treball de l'equip.

Un dels afectats per la covid-19 ha sigut Sergio Mora, que no s'ha pogut asseure hui a la banqueta i tampoc no han viatjat a terres andaluses els sancionats Carlos David i Chuli, ni el lesionat Sergi Molina.

Borja Galán, fitxatge recent de l'Hèrcules ha substituït Barrutia i ha disputat l'última mitja hora de partit. Cal recordar que Galán ocupa la fitxa del guineà Rubén Belima, mentre que el seu compatriota Federico Bikoro es troba disputant la Copa d'Àfrica.

També et pot interessar

stats