La Nucia i l'Eldenc es jugaran l'ascens a Primera RFEF a casa contra l'Arenas Club i el Sestao

Els equips valencians jugaran, dissabte a les 18:00 hores, per un lloc en la categoria de bronze del futbol espanyol

Sorteig del play-off d'ascens a Primera RFEF
Sorteig del play-off d'ascens a Primera RFEF

La Nucia i l'Eldenc ja coneixen els rivals per l'ascens a Primera RFEF. D'una banda, el conjunt de la Marina Baixa jugarà el dissabte 28 de maig contra l'Arenas Club de la localitat de Getxo. Els bascos van guanyar l'Espanyol B en un partit que va finalitzar 2-4 i després de deixar el partit pràcticament sentenciat en la primera part amb un 0-4.

L'Eldenc, per la seua part, jugarà contra el Sestao River l'eliminatòria per accedir a Primera RFEF. Els del Vinalopó Mitjà, que guanyaren per la mínima la Reial Societat C, jugaran contra el conjunt de la ria de Bilbao, que va finalitzar en la segona posició del seu grup i després d'empatar sense gols amb el Lleida i fer valdre la millor posició en la classificació que el seu rival per passar d'eliminatòria.

Com el de La Nucia, l'enfrontament també es jugarà el pròxim dissabte 28 de maig a les 18:00 hores. Els dos equips valencians jugaran en el seu estadi: l'Eldenc ho farà al nou Pepico Amat mentre que La Nucia afrontarà la final a l'Estadi Olímpic Camilo Cano. Així, la resta de finals d'ascens a Primera RFEF són les següents:

  • Mèrida - Terol
  • Unión Adarve - Ceuta
  • Penya Esportiva - Reial Múrcia

També et pot interessar

stats