L'Eldenc es guanya sobre la gespa el pas a la final per l'ascens (0-1)

El descens del primer filial de la Reial Societat a Primera RFEF imposibilitava l'ascens de l'equip C

Juanma, de l'Eldenc, condueix el baló en el partit disputat a Las Rozas
Juanma, de l'Eldenc, condueix el baló en el partit disputat a Las Rozas / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc ha iniciat aquest diumenge, amb victòria contra la Reial Societat C, el camí cap a l'ascens a Primera RFEF a l'estadi Guillermo Amor de Benidorm, amb un important suport des de la graderia per part de molts aficionats d'Elda.

Un gol d'Eliseo Falcón en el minut cinc de la segona part ha donat a l'equip valencià el pas a la final, en la qual que no podrà alinear Aarón Ñiguez, expulsat en el tram final del duel. Això sí, l'Eldenc recuperarà el lateral Fernando Andrada, sancionat per al partit d'aquest diumenge per acumulació de targetes.

Els de José Juan Romero han guanyat un partit que no s'hauria d'haver jugat o almenys sense que el resultat determinara el finalista per a l'ascens. I és que la Reial Societat B va descendir aquest dissabte de Segona Divisió a Primera RFEF i, per tant, el segon filial donostiarra no pot ascendir a la tercera màxima categoria del futbol espanyol.

Es podria enfrontar a la Nucia

L'equip d'Elda acompanyarà en les finals per l'ascens la Nucia, que ahir va superar el Coria al mateix escenari. A més del conjunt de César Ferrando, els altres finalistes són: Arenas de Getxo, Unión Adarve, Sestao River, Mèrida, Terol, Ceuta, Reial Múrcia i la Penya Esportiva.

Les finals per l'ascens es jugaran el cap de setmana vinent i els rivals dels equips valencians es coneixeran aquest dilluns, en un sorteig que tindrà lloc a Las Rozas i que podria emparellar l'Eldenc i la Nucia, un enfrontament que asseguraria l'ascens d'un altre equip de la Comunitat Valenciana a la categoria de bronze.

També et pot interessar

stats