La Nucia jugarà la final del play-off d'ascens a Primera RFEF

L'equip de César Ferrando ha guanyat 2-0 el Coria en les semifinals i pujarà de categoria si guanya l'eliminatòria següent

La Nucia es classifica per a la final del play-off

La Nucia està un poc més a prop de Primera RFEF. L'equip de César Ferrando ha superat 2-0 el Coria en les semifinals del play-off d'ascens a la categoria de bronze del futbol estatal i es queda a només una victòria d'aconseguir l'ascens.

Els de la Marina Baixa han hagut de patir per a certificar la classificació per a les eliminatòries finals per l'ascens, ja que el marcador de l'estadi Guillermo Amor reflectia un empat a zero en el minut 80. Aquest resultat hauria portat el partit a la pròrroga, però si s'haguera arribat al final dels 120 minuts amb empat, la Nucia s'hauria classificat per haver acabat la fase regular de la Lliga en millor posició.

Però l'equip de César Ferrando ha preferit deixar la feina feta abans. Marc Mas, en el minut 82, i Fernando Pina, en el 93, han sentenciat el pas a la final de la Nucia. Ara els de la Marina Baixa ja esperen rival en la final del play-off. Una nova victòria val un ascens.

L'Hèrcules diu adeu al somni de l'ascens

L'Hèrcules no acompanyarà la Nucia en la final del play-off d'ascens a Primera RFEF perquè no ha passat de l'empat contra la Unión Adarve (1-1). L'equip de Sergio Mora tornarà a jugar en Segona RFEF la temporada que ve. De res no li ha valgut l'empat, ja que l'equip madrileny va acabar en millor posició la fase regular de la Lliga.

La Unión Adarve s'ha avançat en el marcador en el minut 10, però els alacantins han aconseguit empatar en l'equador de la primera part gràcies a un gol de Borja Galán. L'Hèrcules ha buscat el gol de la victòria amb més cor que cap, però el partit ha acabat amb empat a un en els 90 minuts reglamentaris. Els de Sergio Mora necessitaven guanyar per a passar a la final, però encara que han disposat d'alguna ocasió, el marcador ja no s'ha mogut i han quedat eliminats.

L'Eldenc entra en escena aquest diumenge

Aquest diumenge serà el torn per a l'Eldenc, que juga a l'estadi Guillermo Amor de Benidorm contra la Reial Societat C. Es dona la circumstància que els donostiarres ja no poden pujar de categoria perquè la Reial Societat B ha confirmat aquest dissabte el descens a Primera RFEF. Queda per veure quina decisió pren la Reial Federació Espanyola de Futbol, perquè l'equip de José Juan Romero es pot veure perjudicat en cas de derrota contra un equip que ja no té opcions d'ascens.