Sense moviments a les oficines del Mestalla

A falta de tres setmanes perquè comence la pretemporada, el València no ha concretat cap incorporació però tampoc cap venda

Sense moviments a les oficines del Mestalla

A només tres setmanes de l'inici de la pretemporada, el València encara no ha fet cap moviment: no s’han concretat ni incorporacions ni eixides. El club necessita urgentment fer caixa abans del 30 de juny per a quadrar els comptes.

El club espera traure el màxim rendiment de les vendes per a poder comprar al millor preu, però de moment, tot són rumors en un mercat que està pendent del que passa a l'Eurocopa. Daniel Wass és un dels principals candidats a abandonar el club, amb l'Sporting de Lisboa i l'Olympique de Marsella com a possibles destinacions. Però amb la seua selecció amb peu i mig fora de l'Eurocopa, el València veu com es rebaixen les expectatives de vendre'l a bon preu.

Tampoc arriben notícies de Kang-In, ni de renovacions del seu contracte ni d'ofertes per a traspassar-lo. Gonçalo Guedes és el principal actiu d'un València desesperat per un mercat parat per l'Eurocopa i per la crisi econòmica, però el club no està disposat a malvendre’l.

José Bordalás demana reforços abans que l'equip torne al tall d'ací a tres setmanes, però tot indica que haurà d'esperar a les rebaixes d'agost.

També et pot interessar

stats