El València té un altre problema, Daniel Wass

Cas Wass

En el València, se li acumulen els problemes a Anil Murthy de cara al mercat de fitxatges i de renovacions d'aquest estiu. Si aquest dimarts el pare de Guedes deia que el seu fill sobra en el València, ara, una de les peces clau de les últimes temporades, Daniel Wass, també es planteja eixir del club del Mestalla.

És el futbolista del València que més minuts ha jugat aquesta campanya. Un fixe en les alineacions de Marcelino, Celades, Gracia i Voro. Però Daniel Wass, després de 6 anys a Espanya i 3 en el València, ha confessat a la premsa danesa que no té clar el seu futur.

A Wass li queda un any de contracte, però les declaracions obliguen el València a negociar ja. De fet, té ofertes dels dos millors equips de la Superlliga danesa, el seu país natal, el Kopenhagen i el Brondby.

Convéncer-lo perquè siga un nou soldat de Bordalás o vendre'l per a traure-li profit econòmic. També en volien traure traspassant Cillessen, però la seua absència en l'Eurocopa juga ara en contra dels interessos del València.  

Mentre Murthy i Corona s'ho pensen, i a falta de tancar fitxatges per a Bordalás, Meriton tracta de lligar les promeses del planter. Primer va ser Koba, aquest dimarts va arribar la renovació de Jesús Vázquez, a qui a Paterna veuen com el futur Gayà, i ara ha sigut el torn del porter Cristian Rivero.

També et pot interessar

stats