Morera demana mobilitzar les Corts per a fer una declaració institucional a Peter Lim

Volen llançar un missatge de recuperació i estabilitat del València CF

Morera demana mobilitzar les Corts per a fer una declaració institucional a Peter Lim

El president de les Corts, Enric Morera, instarà els grups de les Corts a pactar una declaració dirigida al propietari del València, Peter Lim, per a traslladar-li "un missatge de recuperació i estabilitat del València".

"La preocupació és real i ja ha arribat als grups parlamentaris, que són els que impulsen l'activitat de les Corts. En aquest sentit, són els grups els que haurien de prendre una determinació per unanimitat, amb molta visió institucional", va apuntar.

"El propietari està a Singapur i crec que un missatge unànime a través d'una declaració institucional seria molt útil per a poder buscar solucions a la situació que pateix el València CF", va afegir Morera.

El president de les Corts va donar a entendre que les empreses "tenen una responsabilitat social amb la societat valenciana" i va assegurar que en el cas de Meriton, a través de la qual Lim va comprar el club, han vist com "el crèdit" que tenia s'ha perdut.

"Així, les Corts, com a representants de la voluntat del poble valencià haurien d'expressar-se en una declaració institucional que haurien de pactar els grups. En la present legislatura n'hem pactat deu i crec que seria un bon missatge, en positiu i institucional però també buscant solucions a la situació. Jo em dirigiré als grups, per a fer-los veure aquesta necessitat, aquest objectiu", va assenyalar.

També et pot interessar

stats