Marcos André rescata un punt en la tornada de Marcelino a Mestalla (1-1)

El València ha jugat l'últim tram del partit amb deu jugadors per l'expulsió de Maxi Gómez

El valencianista Hugo Duro disputa una pilota amb el migcampista de l'Athletic Alejandro Berenguer davant la mirada de Marcelino
El valencianista Hugo Duro disputa una pilota amb el migcampista de l'Athletic Alejandro Berenguer davant la mirada de Marcelino / Kai Forsterling (Efe)

Un València en inferioritat numèrica i també en el marcador ha aconseguit sumar un empat, en el temps afegit, contra l'Athletic de Marcelino, que tornava a Mestalla per primera vegada des que va abandonar la banqueta valencianista.

Una rematada de Marcos André en el quart minut de prolongació ha salvat un punt per a l'equip de Bordalás, que ha jugat amb deu jugadors durant el tram final del partit. El conjunt basc, que ha concedit molt poc en defensa, s'havia avançat gràcies a una cabotada d'Íñigo Martínez.

Aplaudiments per a Marcelino

Els prop de 15.000 aficionats que han assistit a Mestalla han aplaudit amb entusiasme en els prolegòmens l'entrenador asturià de l'Athletic, en homenatge als dos anys que va passar a València, on va obtindre grans resultats esportius, entre ells la Copa del Rei, l'últim títol del club.

Marcos André: "Si no es pot guanyar, no s'ha de perdre"

El davanter del València s'ha mostrat satisfet per haver pogut empatar en el temps afegit. "Si no es pot guanyar, no s'ha de perdre: sumar és important i encara que no han sigut els tres punts, almenys ens n'hem pogut emportar un", ha dit Marcos André, que s'ha mostrat "molt content" d'haver marcat el seu primer gol amb el València.

També et pot interessar

stats