Marcelino sobre la seua eixida del València: "Quan ocorre una cosa tan inesperada i injusta els dies posteriors són durs"

L'actual entrenador de l'Athletic Club ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista completa a l'entrenador de l'Athletic Club, Marcelino García Toral

L'Athletic Club i el València juguen aquest dijous un dels partits més importants de la temporada, fins ara: l'anada de les semifinals de la Copa del Rei.

En les files del conjunt basc està una figura tan volguda a la parròquia valencianista com és Marcelino García Toral. L'exentrenador del club de Mestalla ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia desplaçades a la ciutat del nord d'Espanya.

Marcelino ha reiterat que aquesta era l'eliminatòria que no volia. "Allí vaig passar anys extraordinaris, molt ben tractat i sent volgut. El bombo ha volgut això i jo he de defensar els interessos de l'Athletic", ha matisat.

Però no tot va ser un camí de roses. De fet, Marcelino s'ha referit a la seua eixida sobre un fet "inesperat i injust" i amb la qual va passar uns dies posteriors "durs". "El comiat va ser dur, però mai és comparable a tot el que vaig viure", ha dit.

Així i tot, Marcelino va deixar un llegat difícil d'oblidar i el comparen amb entrenadors de molt alt nivell. "És un afalac compartir aquest privilegi amb entrenadors d'alt nivell. Vaig viure anys inoblidables a València, inclòs el meu primer títol com a entrenador".

A més, també s'ha recordat de l'afició i tot l'afecte que ha rebut. "Es quedarà al meu cor, vaig fer tot el possible perquè fora així", ha explicat.

Finalment, sobre el seu futur, Marcelino no ha tancat la porta a una possible tornada. "El futbol és futbol, però em centre en el present", sentenciava l'entrenador asturià.

També et pot interessar

stats