La Lliga treballa en la tornada de públic als estadis

Planteja la jornada 35 com a punt d'inici amb un aforament màxim de 5.000 persones a les graderies

El govern busca fórmules perquè entre públic als estadis

Amb la fi de l'estat d'alarma el dia 9 de maig i la relaxació de les mesures sanitàries, la Lliga ja està treballant per a intentar que torne el públic als estadis de futbol.

La competició planeja la jornada 35, coincident amb el mateix dia 9 i amb partits vitals per al desenllaç de la Lliga, com a possible punt d'inici. Amb un Reial Madrid-Sevilla i un Barça-Atlètic de Madrid, seria un data molt propícia.

Respecte dels equips valencians, tant Llevant com Elx juguen fora. El primer a casa de l'Alabés i el segon a casa de la Reial Societat. El que sí que podria acollir públic seria el València, que rep la visita del Valladolid, i el Vila-real, que jugarà contra el Celta en plena lluita per a accedir a les posicions europees.

Així, el públic entraria en les quatre últimes jornades de Primera Divisió i en les cinc últimes de Segona Divisió. Tot i que encara no se sap el nombre exacte que podrien accedir a cada recinte, es planteja la possibilitat d'un màxim de 5.000 persones que, tot i que seria una xifra simbòlica, significaria un pas avant en la tan desitjada tornada a la normalitat més d'un any després que començara la pandèmia al nostre país.

Puig: "Cal ser raonables i prudents"

El president de la Generalitat també s'ha pronunciat sobre la possible tornada del públic als estadis. Puig creu que cal ser raonables i prudents en la desescalada i que s'ha de tindre en consideració i estudiar la situació sanitària de cada comunitat autonòma.

També et pot interessar

stats