La Lliga F comença amb un València - Reial Madrid

Una vegada desconvocada la vaga, la competició s'inicia a partir de la segona jornada

Imatge del Llevant, Vila-real i València femenins
Imatge del Llevant, Vila-real i València femenins

Després de desconvocar-se la vaga de futbolistes de Primera Divisió, la Lliga F comença aquest divendres amb un València - Reial Madrid. Un primer xoc que correspon a la segona jornada de lliga després que s'haguera ajornat la primera.

Les jugadores demanaven un augment del salari mínim. Després de diverses reunions entre sindicats i la patronal, es va arribar a un acord perquè aquest fora de 21.000 euros aquesta temporada i amb possibilitat d'augmentar fins als 23.000; de 22.500 euros amb possibilitat d'augmentar fins als 25.000 euros en la temporada 24/25; i de 23.500 euros, susceptible de créixer fins als 28.000 per a la campanya 25/26.

Així, el primer partit de la Lliga estarà marcat pel reconeixement a les campiones del món. La portera del València, Enith Salón, i la capitana del Reial Madrid, la defensa d'Aielo de Malferit, estaran presents en un acte en què també estarà el trofeu.

A més d'aquest partit, en la jornada també jugaran la resta d'equips valencians en la categoria. El Vila-real jugarà a casa del Betis aquest dissabte a les 21:00 hores.

Per la seua banda, el Llevant ho farà a diumenge a les 21:00 hores a la ciutat esportiva de Bunyol contra el Sevilla.

També et pot interessar

stats