El Llevant trenca la ratxa de derrotes, però no guanya a Huelva (1-1)

L'empat contra l'Sporting de Huelva ajusta molt la part baixa de la taula, en la qual també estan el València i el Vila-real

Les jugadores del Llevant han acabat el partit decebudes després d'avançar-se en el marcador / LaLiga

El Llevant no ha pogut passar de l'empat a un en la visita a l'Sporting de Huelva, un dels equips més febles de la Primera Iberdrola, i només ha aconseguit una victòria en els últims set partits, encara que suma després de dues derrotes seguides.

L'equip d'Ángel Villacampa, en el pitjor moment d'una temporada irregular, s'ha hagut de sobreposar a més a les nombroses baixes. El Llevant s'ha avançat només començar el partit amb un gol de Gio, mentre que les locals han empatat en el 46 amb un gol d'Anita Marcos.

L'Sporting de Huelva només ha guanyat un partit en tot el curs i ho va fer precisament en el seu últim partit com a local: contra el València en véncer per 2-0. L'equip andalús es manté fora de les posicions de descens després de la derrota d'ahir del Vila-real.

El València sucumbeix contra la tenacitat del Granadilla Tenerife (1-2)

L'equip entrenat per Andrea Esteban ha perdut el duel contra el Granadilla Tenerife després d'un partit en el qual les locals han desplegat un gran exercici defensiu, però han cedit davant la insistència i tenacitat del seu rival.

El Tenerife s'ha avançat en la primera part amb Blom, un gol que ha empatat Salmi de penal a l'hora de partit, però deu minuts després, Aleksandra ha marcat el gol de la victòria per a les canàries.

Les jugadores del València han homenatjat, abans i a la conclusió del partit, a l'exjugadora del club Anair Lomba, que va anunciar aquesta setmana la seua retirada per problemes en el genoll.