El Vila-real es refà amb una golejada contra el Madrid (2-4)

L'equip de Sara Monforte continua en places de descens per la sanció de la RFEF

Les jugadores del Vila-real celebren un gol contra el Madrid CFF
Les jugadores del Vila-real celebren un gol contra el Madrid CFF / LaLiga

El Vila-real ha guanyat fora de casa contra el Madrid CFF i recupera la ratxa de resultats positius de les últimes setmanes que es va veure truncada per la golejada contra l'Atlètic de Madrid.

L'equip de Sara Monforte continua en places de descens, a un punt de la permanència, encara que està pendent de si prospera el seu recurs pels sis punts que els van llevar en ser sancionades per un problema d'uniformitat, ja que si els recuperara estarien fora de la zona de perill.

Les groguetes s'han posat amb un 0-3 en el marcador en el minut 23 de la segona part amb gols d'Estefa, Sheila Guijarro i Belén Martínez. En la segona part, Sheila ha fet el seu doblet i, a continuació, l'equip madrileny ha retallat distàncies sense fer perillar la victòria del Vila-real.

El Llevant no alça el cap

El Llevant agreuja la crisi de resultats. L'equip granota ha perdut 2-3 contra l'Athletic Club i, amb només quatre dels últims 18 punts en joc, s'allunya de les posicions que donen accés a jugar la Champions la temporada que ve.

Les coses s'han posat molt de cara per a l'equip d'Ángel Villacampa, que s'ha avançat en el minut 1 gràcies a un gol d'Andonova. Però les basques s'han sobreposat al mal inici i han aconseguit capgirar el marcador abans del descans (1-2). En la represa, el Llevant ha tornat a posar la igualada en l'electrònic amb un gol d'Alba Redondo, encara que l'alegria a penes ha durat cinc minuts, perquè Lucía ha tornat a avançar les visitants.

Tercera derrota seguida del València

El València ha encaixat la tercera derrota en la Lliga en perdre 3-1 contra el Sevilla i es queda a només tres punts dels llocs de descens, que ara mateix marca el Vila-real amb 11. La derrota a última hora de l'Sporting de Huelva contra l'Atlètic de Madrid ajusta molt la part baixa de la taula.

L'equip entrenat per Andrea Esteban ha començat el partit amb mal peu, ja que en el primer minut de joc ha encaixat un gol, obra de Nago. María Jiménez ha aconseguit l'empat ja en la represa, però l'alegria ha durat a penes set minuts. Les andaluses s'han tornat a avançar amb un gol de Vasconcelos i, poc després, Payne ha ampliat l'avantatge local. El València ha acabat el partit amb una jugadora menys per l'expulsió d'Anna Torrodà en el minut 86.