La Reial Societat acaba amb la resistència grogueta (1-4)

El Vila-real no ha tingut cap opció contra el segon classificat de la Lliga

Lara Mata disputa una pilota amb una jugadora rival
Lara Mata disputa una pilota amb una jugadora de la Reial Societat / LaLiga

El Vila-real ha perdut 1-4 contra la Reial Societat en el partit corresponent a la jornada 19 de la Primera Divisió Femenina. L'equip de Sara Monforte ha resistit durant trenta minuts, però ha acabat sucumbint a la superioritat de les basques, segones destacades de la Lliga.

Les groguetes han començat el duel plantant cara a un dels millors equips de la competició, però a poc a poc les donostiarres han anat imposant el seu ritme de joc. Amaiur, en el minut 30, ha marcat l'únic gol de la primera part per a avançar les visitants.

Dos gols en a penes quatre minuts només començar la represa han sentenciat el partit per a la Reial Societat, que encara ha ampliat el marcador amb el quart. Sheila Guijarro, ja en les acaballes del duel, ha aconseguit el gol de l'honor local.

Les groguetes, que venien de guanyar tres dels últims quatre partits, tindran una nova oportunitat d'abandonar els llocs de descens la setmana que ve, amb dos rivals de la seua lliga. Dimecres visitaran el Sevilla i ja el cap de setmana rebran el Rayo Vallecano, cuer de la categoria.