El Llevant torna a la senda de la victòria, i amb una altra golejada (5-0)

El Vila-real no ha pogut frenar el Barça, molt superior, mentre que el València s'ha vist remuntat per l'Athletic

La capitana del Llevant, Maria Alharilla, tracta d'arrabassar-li un baló a una jugadora de l'Eibar
La capitana del Llevant, María Alharilla, tracta d'arrabassar-li un baló a una jugadora de l'Eibar / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant ha golejat aquest dimecres l'Eibar (5-0), en un partit que ha encarrilat amb dos gols en els primers cinc minuts de la segona part, després que les millors ocasions de la primera meitat han sigut per a l'equip basc, que s'ha afonat després del descans.

L'intercanvi de colps ha sigut la tònica de la primera part però, en passar pels vestidors, el guió ha sigut completament diferent, amb l'entrada de Leire Baños en el Llevant. Primer ha marcat Toletti a plaer, després d'una passada de Méndez, i poc després, la brasilera Gio Queiroz ha fet el 2-0 (minut 51) en aprofitar un centre de Paula Tomás des del costat esquerre.

Malgrat que l'Eibar ha fet diversos canvis per a intentar reaccionar als dos colps rebuts, el Llevant ha dominat sense problemes i fins i tot ha marcat tres gols més en el tram final de l'enfrontament gràcies a un doblet de Crivelari, que ha eixit al camp en la segona part, i al segon en el compte particular de Toletti.

L'equip granota torna així a guanyar després dels dos empats contra equips sevillans, el Sevilla i el Betis. En la primera jornada, l'equip que entrena Ángel Villacampa va golejar el Reial Madrid.

El Vila-real rep el dentista (0-8)

El líder indiscutible de la competició, el Barcelona, ha atropellat l'equip groguet amb una de les seues golejades habituals, en la qual Alexia, Oshoala i Martens han marcat un doblet cadascuna, que han completat Torrejón i Bonmatí.

El València es deixa remuntar (1-3)

L'equip que entrena Andrea Esteban continua sense guanyar en aquesta temporada. Hui, encara que el partit se li havia posat a favor amb el gol de Marta Carro, l'Athletic Club empatat abans del descans i, en la represa, ha marcat dos gols per a endur-se els tres punts de l'Antoni Puchades de Paterna.