El Llevant renova Roger fins a 2024

El club granota amplia un any la vinculació del davanter de Torrent.

El davanter de Torrent, Roger Martí, xoca el puny amb el president del Llevant, Quico Catalán
El davanter de Torrent, Roger Martí, xoca el puny amb el president del Llevant, Quico Catalán / Twitter: @levanteud

El golejador llevantinista vestirà tres temporades més la camiseta del Llevant Unió Esportiva. Roger Martí, de 29 anys, de Torrent, tenia un contracte amb el Llevant fins a 2023 que ara amplia una temporada més, fins a juny de 2024, i s'assegura un contracte professional amb l'entitat d'Orriols fins als 33 anys.

Roger va arribar al filial del Llevant el 2011 i no va tardar a debutar amb el primer equip quan militava en Segona. Després de nombroses cesions, Roger es va assentar en el Llevant a partir de la temporada 2016-2017, quan va ser un dels jugadors clau en el retorn de l'equip a Primera.

Fins al moment, Roger ha marcat 57 gols i ha donat 11 assistències en 175 partits jugats amb el Llevant.

Roger: "El Llevant era la meua primera opció"

Després d'oficialitzar-se la renovació, el davanter de Torrent assegurava als mitjans del club que el conjunt granota era la seua primera opció i que estava feliç "de seguir més anys ací encara". També reflexionava sobre l'inici de temporada en què ha estat fora de l'equip un temps passant el coronavirus: "Ha sigut un inici complicat i no he pogut tindre regularitat. Ara ja he agafat la forma i tinc confiança. Espere seguir contant per a Paco i tornar-li la confiança amb gols".

També et pot interessar

stats