El Llevant presenta una queixa formal a la UEFA per l'"acció antiesportiva" del Twente

Una jugadora de l'equip dels Països Baixos va marcar quan les seues companyes estaven tornant el baló al Llevant

Una disputa durant el partit contra el Twente
Una disputa durant el partit contra el Twente / Llevant UE

El Llevant ha presentat una queixa formal a la UEFA Women's Champions League per l'acció antiesportiva del Twente en la final de la final a quatre de la primera fase prèvia, dissabte passat.

"Després de comptar amb tota la documentació, el testimoniatge de les persones que van assistir i visionar les imatges de la trobada, el secretari del consell d'administració del Llevant UE, Jorge Lucas, ha presentat una queixa a la Women's Champions League pel comportament antiesportiu del FC Twente en el partit del passat dissabte", assenyala un comunicat de l'entitat granota.

El document enviat a l'Òrgan de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA Women's Champions League per part del Llevant sol·licita que s'inicie una investigació per "vulneració molt greu del joc net esportiu per part del FC Twente" i s'adopten les mesures disciplinàries pertinents.

Després de la lesió d'una jugadora del FC Twente —i perquè la mateixa poguera ser atesa—, les jugadores granota van tirar la pilota fora del rectangle de joc. Després de l'atenció a la jugadora, el Twente VA retornar la pilota mitjançant un llançament en llarg que va arribar a les defensores del Llevant. Aquestes van deixar passar la pilota perquè fora la portera la que el jugara, moment que va aprofitar la davantera del FC Twente per a marcar un gol davant l'estupefacció de les jugadores llevantinistes.

El club acompanya en la seua queixa formal una prova videogràfica de l'acció en qüestió en la qual clarament pot apreciar-se la conducta antiesportiva de la qual parlen i de la qual s'ha fet eco bona part dels mitjans de comunicació d'Europa. I és que ha sigut molt rellevant la incidència que la conducta antiesportiva denunciada ha tingut en el resultat final de la trobada.

També et pot interessar

stats