El Llevant no pot passar de l'empat contra l'Sporting de Huelva (0-0)

El València i el Vila-real comparteixen l'últim lloc de la Lliga després de perdre, respectivament, contra el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid

La granota Irene fa una passada en el partit contra l'Sporting de Huelva
La granota Irene fa una passada en el partit contra l'Sporting de Huelva / Llevant

El Llevant no ha pogut aconseguir la tercera victòria seguida i, després de trencar la imbatibilitat de la Reial Societat, ha sigut incapaç de superar l'Sporting de Huelva.

Les jugadores que entrena Ángel Villacampa s'ha trobat una inspirada Chelsea, la portera de l'equip andalús, que ha salvat l'empat amb una gran parada en el temps afegit. Uns minuts abans, la granota Gio Queiroz ha estavellat un baló al travesser.

L'Sporting de Huelva és l'únic conjunts de la categoria que encara no coneix la victòria i suma el cinqué empat de la temporada. A més, sols ha marcat dos gols en els huit partits disputats fins ara, els dos contra el València.

L'Atlètic domina un Vila-real en inferioritat (3-0)

El Vila-real ha caigut golejat en la visita a l'Atlètic de Madrid, amb els gols de Leicy Santos, Thembi Kgatlana i Sheila García, en un partit que el conjunt groguet ha disputat amb una jugadora menys des del minut 39, per l'expulsió de la capitana Lara Mata per doble groga.

L'equip que entrena Sara Monforte s'enfrontava aquest diumenge a un altre dels rivals forts de la competició en la qual aspiren mantindre's, però, amb la victòria del Rayo Vallecano, cauen a l'última posició de la classificació.

El València planta cara al Reial Madrid (2-1)

El València ha venut cara la derrota contra el Reial Madrid a l'estadi Alfredo Di Stéfano. L'equip d'Andrea Esteban ha lluitat fins al final per a tractar de sumar almenys un punt, però ha acabat perdent per un ajustat 2-1 contra un equip que aquesta temporada disputa la Champions League.

L'equip blanc-i-negre s'ha hagut de refer d'un 2-0 en contra en la primera part, després de dos gols de l'exgranota Esther González. Però les jugadores d'Andrea Esteban no s'han rendit i han aconseguit retallar distàncies en la represa mitjançant Oriana Altuve. La insistència valencianista mereixia almenys l'empat, però el marcador ja no ha canviat i l'equip compareteix l'últim lloc de la taula amb el Vila-real, amb quatre punts cadascun.