Melilla va ser un miratge (0-0)

El Llevant empata contra l'Osasuna i iguala la pitjor ratxa històrica en Primera

Alessio Lisci dona ordres des de la banda
Alessio Lisci dona ordres des de la banda / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de desembre 2021 - 18:47 Actualitzat: 05 de desembre 2021 - 21:09

Amb 24 partits en Lliga sense guanyar, el Llevant iguala el rècord que fins ara tenia en solitari l'Sporting de Gijón entre les temporades 1997 i 1998. Després de golejar el Melilla en Copa del Rei, l'equip granota ha tornat a mostrar inoperància ofensiva contra l'Osasuna i es manté com a cuer de la classificació.

El Diccionari Normatiu Valencià (DNV) defineix un miratge com una "imatge o concepte seductor, però irreal", i això va ser el que realment va ser l'actuació copera, ja que quan s'ha enfrontat a un equip de la mateixa categoria, que a més arribava amb una ratxa de sis partits sense guanyar, s'ha tornat a veure el Llevant a què estem acostumats.

Tres entrenadors han passat per l'equip granota, Paco López, Javi Pereira i Alessio Lisci, i cap d'ells ha aconseguit una victòria en Lliga en els últims set mesos i mig. La pròxima setmana visitarà l'Espanyol, amb una incògnita sobre qui serà l'inquilí a la banqueta, en un partit que haurà de guanyar si no vol arribar al derbi de la ciutat de València com l'equip amb més partits sense guanyar de la història de Primera.

També et pot interessar

stats