El Llevant empata contra el Betis però manté la tercera plaça de la Lliga Iberdrola

El València guanya per 5-3 el Madrid a l'estadi Antoni Puchades.

El Llevant i el Betis es reparteixen els punts.
El Llevant i el Betis es reparteixen els punts.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
09 de febrer 2019 - 22:37

Repartiment de punts entre el Llevant i el Betis en un partit de la Lliga Iberdrola disputat a la Ciutat Esportiva Luis del Sol, que ha acabat amb empat a zero. Les granotes han trencat la ratxa positiva de tres victòries consecutives de les sevillanes i mantenen la tercera posició en la classificació, amb 44 punts, després de l'Atlètic de Madrid i el Barcelona.

El conjunt entrenat per Kino García ha quallat un bon encontre contra les perseguidores immediates però no ha pogut marcar. Amb aquest resultat, sumen tres empats consecutius, dos en Lliga i un en Copa, després de la igualada a un contra l'Sporting de Huelva durant la passada jornada.

Golejada del València

El València ha guanyat per 5 a 3 el Madrid CFF a la l'estadi Antoni Puchades de Paterna, en un partit en què s'ha avançat l'equip visitant amb una diana de Rodríguez en el minut 5 però, només dos després, Coleman ha establit l'empat un. Mari Paz, amb dos gols, ha donat impuls al conjunt valencià entrenat per Óscar Suárez. López ha retallat distàncies en el minut 38 i els dos equips han anat al descans amb un marcador de 3 a 2.

A la segona part, les madrilenyes han tornat a empatar amb un gol de penal d'Estela però Cristina Cubedo, en el 89, i de nou Mari Paz en el 90, han establit el definitiu 5 a 3.

Després del partit, el València ocupa la sèptima plaça de la classificació, amb 27 punts.

També et pot interessar

stats