El Llevant cau per la mínima davant l'Olympique de Lió

L'equip granota ha perdut 1-2 contra les franceses en l'anada de la segona ronda prèvia de la Champions League. L'eliminatòria es resoldrà el pròxim dimecres

Partit d'anada de la segona ronda de la Champions League entre Llevant i Olympique de Lió
Xavier Alberola
01 de setembre 2021 - 23:20

Al Ciutat de València, el Llevant ha caigut per la mínima, 1-2, davant l'Olympique de Lió, en el partit d'anada de la segona ronda prèvia de la Champions League.

L'equip granota ha eixit en el primer temps sense complexos davant un Olympique de Lió que té una gran fortalesa física. El tècnic llevantinista, Ángel Villacampa, ha fet jugar Lloris com a tercera defensa central. D'aquesta manera sempre hi havia ajudes defensives. Tot i ser un partit travat, Alba Redondo ha tingut dues bones ocasions per a haver inaugurat el marcador. Per la seua part, les lioneses sols han posat a prova la portera Valenzuela en una acció en el minut 21.

En la represa l'Olympique de Lió ha eixit amb una marxa més. La davantera Macario ha tingut tres oportunitats, però Valenzuela les ha desbaratades. El Llevant ha tornat a demostrar perill per la banda dreta d'Alharilla, que s'ha entés molt bé amb Redondo. En una jugada aïllada, en el minut 80, Malard ha fet el 0-1. Encara estaven tocades les llevantinistes quan, en una altra acció similar, Morroni ha fet el 0-2. La brasilera Crivelari ha aprofitat una assistència d'Alharilla per a fer el gol de l'honor. L'Olympique ha acabat amb deu en veure Morroni la segona groga.

Xoc entre Llevant i Olympique de Lió al Ciutat de València

El públic mai ha deixat d'animar i ha encoratjat les seues jugadores al crit de "sí que es pot". L'eliminatòria es resoldrà el proper dimecres a les 18:00 h a l'estadi de l'equip francés.