L'Oriola consuma el descens a Tercera RFEF

La derrota a Los Arcos contra l'Olot (1-3) ha deixat els oriolans sense opcions de permanència a una jornada perquè acabe la Lliga

Kortstam i Lucero tracten de recuperar una pilota
Kortstam i Lucero tracten de recuperar una pilota / Twitter: @UEO1921

Quan falta d'una jornada perquè concloga la lliga de Segona Divisió B, l'Oriola ja es matemàticament equip de Tercera RFEF. El descens a la cinquena categoria del futbol estatal s'ha consumat aquest diumenge després de la derrota a Los Arcos contra l'Olot (1-3).

La mala primera fase de temporada en el grup valencià ha penalitzat molt els oriolans, que tot i haver aconseguit tres victòries i un empat en set jornades s'han quedat sense opcions de lluitar per la permanència en la Segona RFEF.

L'Olot s'ha avançat en el marcador en la segona part gràcies a un gol d'Eloi en el minut 51 i el partit encara s'ha posat més costera amunt per a l'Oriola amb l'expulsió d'Olmedo pocs minuts després. Els catalans han ampliat l'avantatge fins al 0-3 en els instants finals i els locals només han pogut maquillar el marcador amb un gol de Miguel Marí a les acaballes.

L'Atzeneta necessita una carambola per a salvar-se

La temporada que ve l’Oriola jugarà en la cinquena categoria del futbol estatal, on es retrobarà amb el València Mestalla, que ja ha descendit des de fa dues setmanes. L’altre equip valencià en aquest grup per la permanència en Segona RFEF, l’Atzeneta, apurarà les opcions de salvar-se l’última jornada després de perdre contra l’Hospitalet (1-2). Ha de guanyar l'Espanyol B, esperar que l'Olot perda i que el Prat sume com a molt un punt en els dos partits que li queden. En cas d'aconseguir-ho, compartirà categoria amb l'Eldenc i l'Alzira, que acaben de pujar de Tercera, i l'Atlètic Llevant i la Nucia, que ja no tenen opcions d'ascendir a Primera RFEF.