L'Atlètic Llevant i La Nucia diuen adeu a les opcions de pujar a la Lliga Pro (0-1)

Jugaran la pròxima temporada en la Segona Divisió RFEF després de perdre contra el Lleida (0-1) i el Llagostera (2-1), respectivament.

El jugador de l'Atlètic Llevant Edgar Sevikyan, durant el partit contra el Lleida
El jugador de l'Atlètic Llevant Edgar Sevikyan, durant el partit contra el Lleida / Twitter: @CanteraGranota

El filial del Llevant i La Nucia jugaran en la nova Segona Divisió RFEF la pròxima temporada. Malgrat que han fet una bona primera fase de la temporada, que els ha permés lluitar per a pujar a la Primera RFEF, també coneguda com Lliga Pro, les aspiracions s'han quedat en un no res perquè l'equip granota ha aconseguit només una victòria en set partits, i el de César Ferrando només dos.

El conjunt que entrena Alessio Lisci arribava al partit d'aquesta jornada, contra el Lleida Esportiu, amb opcions remotes de seguir lluitant per l'ascens, però un gol de Raúl abans del minut deu de joc ha posat més costera amunt el duel. Per la seua part, La Nucia, ha perdut aquest diumenge contra el Llagostera (1-2).

La pròxima temporada jugaran en la quarta categoria del futbol espanyol, amb l'Eldenc i l'Alzira (que acaben de pujar de Tercera). També l'Atzeneta té opcions de jugar l'any que ve en Segona RFEF, mentre que l'Hèrcules encara pot pujar a la nova Lliga Pro.

També et pot interessar

stats