L'Hèrcules recupera el lideratge a la Lliga

El filial groguet es queda segon, a només dos punts del líder.

Primi marca el primer gol de l'Alcoià

I la jornada número 9 del grup tercer de la Segona B ens deixa el filial del Vila-real com a segon classificat de la lliga, després de l'empat contra el Barça B al Miniestadi. En un bon partit, els groguets es van avançar de penal, que va anotar Quintillà, i van tindre ocasions per a sentenciar-lo. Però quan semblava que estava tot lligat, el filial del Barça va aconseguir empatar el partit, en el minut 97, amb un gol de Cuenca. Tot i això, els de la Plana Baixa tornaren de Barcelona encapçalant la classificació, a l’espera del resultat de l’Hèrcules.

En directe per la televisió d'À Punt s'ha pogut veure el partit Atlètic Balears - Ontinyent, que ha acabat amb el resultat de 2 a 1. L'únic gol dels valencians ha sigut obra de David Torres, que ha transformat un penal en el minut 67. Abans s'havia avançat l'Atlètic Balears amb dos gols de Guillermo Vallori i Samuel. Sense fer un mal joc, s'han perdut els últims partits per errors puntuals. Cal canviar la dinàmica el pròxim partit a casa contra la Unió Esportiva Olot.

El Castelló ha rebut a casa el Mestalla amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada, però no ha sigut possible. Els de casa han portat la iniciativa en la primera part i en el minut 34, Hicham ha avançat els de la Plana, però el filial valencianista ha aconseguit empatar, només dos minuts després. El gol ha sigut obra de Fran Navarro, en una jugada a baló parat. Finalment, seté empat consecutiu dels de David Gutiérrez i un Mestalla que aconsegueix un punt més fora de casa.

Al Collao s'ha jugat un duel vibrant i amb molts gols. L'Alcoià i l'Atlètic Llevant arribaven amb números molt pareguts en la classificació i, finalment, els visitants, que han jugat amb inferioritat numèrica des del minut 32 per l'expulsió de Fran Manzanara, s'han pogut emportar el partit per 2 gols a 3. Primi per als alcoians i Alejandro Gil per a l'equip granota, han sigut protagonistes amb dols gols per cap dels dos equips. L'altre gol del Llevant l'ha fet Pepelu de penal. Els locals també s'han quedat amb 10 jugadors per l'expulsió de Tomàs Ruso per doble amonestació, al minut 68 de la segona part.

I després de dos jornades sense aconseguir la victòria, l'Hèrcules ha afrontat el partit contra el Badalona al Rico Pérez amb la idea de tornar a recuperar el lideratge de la categoria després de l'empat aconseguit pel filial del submarí. I així ha sigut. Control total del partit en la primera part per a l'Hèrcules amb oportunitats per a Emana i Pol Roigé, però amb una bona defensa dels catalans. Finalment, en el minut 63 de la segona part, l'equip alacantí ha pogut desequilibrar el partit amb un gol de Diego Benito, que després s'ha retirat lesionat. Amb aquest resultat, l'Hèrcules recupera el lideratge del grup, amb dos punts d'avantatge sobre el Vila-real B, que és segon.